Missie

We willen alle kinderen vanuit hun eigen kracht en mogelijkheden voorbereiden op de toekomst. We gaan uit van de verscheidenheid van elk kind. Elk kind heeft een unieke achtergrond en een unieke leefsituatie. Elk kind heeft zijn of haar eigen talenten en leerbehoeften. Vrijheid, ruimte, verantwoordelijkheid bieden kinderen de mogelijkheid om vanuit hun eigenheid te leren.

Visie

In ons onderwijsconcept bieden we kinderen de ruimte om te leren vanuit hun eigen kracht. Ons leerstijlenmodel biedt ons de mogelijkheid om met een brede blik naar de kinderen te kijken en om in onze instructie en begeleiding goed te differentiëren. Op deze manier kunnen we de ontwikkeling van elk kind goed zien en begeleiden. Op deze manier bieden we de kinderen ruimte om te leren op de manier die het beste voor hen is.

Ons schoolgebouw biedt kinderen alle ruimte om te leren en te werken: in de basecamp krijgen ze instructie en op het leerplein verwerken de kinderen de leerstof. De ruimtelijke indeling van het gebouw en het lichte karakter weerspiegelen onze visie.