Hierbij de achtste en laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.
Hierin leest u over de volgende onderwerpen:
Musical groepen 8a en 8b
Oudertevredenheidsonderzoek
Eindfeest Donderdag laatste schooldag
Een heel fijne vakantie!

Musical groepen 8a en 8b
Vrijdag 2 juli was het zover. Groepen 8a en 8b hebben na lang oefenen hun musical voor hun ouders, opa’s en oma’s uitgevoerd: De Diamantroof in theater De Omval in Diemen. Het ging over een museum waar mensen met een boog omheen liepen en waar ramen en deuren van ellende uit elkaar vielen. En in dat museum worden wel heel vreemde voorwerpen tentoongesteld zoals een klein gebit
van Napoleon, een beker van Van Gogh met een missend oor en nog veel meer heel bijzondere voorwerpen. En het meest bijzondere was de diamant die gelukkig maakt. En als je die diamant aanraakt, voel je wat bijzonders…of toch niet? Het gaat de eigenaar van de diamant Gustaaf Geluk, maar om één ding: ‘keiharde cash in zijn broekzakken’. En opeens waren daar de f1 coureurs, bv Max
Verstapel om het museum te openen. En dan blijkt die Max eigenlijk gewoon een ongemanierde pummel te zijn.
En daar waren Joep en Jordy de brede jongens...maar gelukkig was er ook een beveiliger en een hond.
En hij viel helemaal niet op; hij was undercover/-koffer.
En dan blijkt de diamant niet echt te zijn, maar een geluksdiamant te zijn en loopt voor iedereen alles goed af.
Gelukkig maar. Eind goed al goed!
Dank aan Derya, Morea, Liam, Sarah B., Ella, Sarah G, Ruben, Finn, Johan, Skyler, Jaydee, Ruby,
Tara, Arda, Mats, Max, Wiktoria, Hayley, Samuël, Chimaya, Jill, Siënna, Charlie, Ciara, Jari, Sophia,
Bodyl, Daan, Sam, Alexander, Zoey, Luna en Jelisa voor de spetterende optredens!

Oudertevredenheidsonderzoek
U weet het nog wel, rond de meivakantie is onder de ouder(s), verzorger(s) een tevredenheidsonderzoek afgenomen. Na een paar keer een herinnering gestuurd te hebben, zijn er toch te weinig ingevulde vragenlijsten retour gekomen. Helaas kunnen er geen representatieve conclusies getrokken worden. We zullen de uitkomst dan ook niet delen. Als school waarderen we de beperkte feedback die we hebben ontvangen. Vandaar dat we persoonlijk contact zoeken met enkele ouders om in gesprek te gaan.

Eindfeest
Aanstaande woensdag zullen de kinderen gaan genieten van het jaarlijkse eindfeest. Met dank aan de organisatie! Teamleden en OC-leden hebben weer voor een superprogramma gezorgd. Nu maar hopen dat het weer meezit. Vrijdag 2 juli is een brief naar alle ouder(s), verzorger(s) gestuurd.

Donderdag laatste schooldag
Donderdag is de laatste schooldag voor onze leerlingen. Tijdens deze dag maken de kinderen kennis met hun nieuwe juf of meester. De school is vrijdag dus gesloten. Op deze dag werken de leerkrachten nog wel. Met elkaar stropen zij de mouwen op om de school netjes op te ruimen om daarna te gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Een heel fijne vakantie!
De tijd vliegt! Wat een bijzonder en bewogen schooljaar ligt inmiddels achter ons. Een schooljaar vol uitdagingen, op z’n zachtst gezegd. Een jaar van schoolsluitingen en thuisonderwijs. Uitdagingen voor u en voor ons. We kunnen ons voorstellen dat u, net als wij uitkijkt naar de zomervakantie. En wellicht gaat u op stap om eens heerlijk ‘de boel de boel’ te laten en afstand te nemen van wat was. Het is u van harte gegund. Heerlijk wegdromen vanaf een vreemd strand of een tuinstoel achter in de tuin. Naar wij hopen wordt deze zomervakantie voor alle kinderen en ouders een heel fijne en ontspannen periode.

Een woord van dank is op zijn plaats aan al die ouders die de school met woord en daad het nu bijna afgelopen schooljaar hebben bijgestaan, op allerlei manieren. Het contact tussen school en ouders verliep dit schooljaar niet altijd even gemakkelijk. De intentie was altijd positief, maar elkaar ‘face tot face’ in de school ontmoeten heeft toch echt de voorkeur. We hopen dat dit volgend schooljaar weer
vaker kan. Heel hartelijk dank aan al die ouders die de school een warm hart toedragen! In het bijzonder de leden van de Medezeggenschapsraad en de Oudercommissie. Ook in dit uitdagende schooljaar hebben zij zich ingezet, altijd in belang van de kinderen. Een mooi voorbeeld hiervan was het ‘alternatief schoolreisje’. Het was een heerlijke dag voor de kinderen op het terrein van CTO 70.
Nogmaals onze dank aan de OC!

Voor nu wens ik alle kinderen, ouders en teamleden een fijne periode van ‘even geen school’ en ontspanning toe. De schooldeuren gaan aanstaande donderdag voor de kinderen voorlopig voor het laatst nog één keer open en dicht. Vrijdag 9 juli is de school gesloten, dan ruimen de juffen en de meesters de school op. Daarna start ook voor hen de zomervakantie.

Namens het team wens ik alle kinderen en ouders een welverdiende fijne vakantietijd toe.

De schooldeuren gaan weer open op maandag 23 augustus. Samen met u en de kinderen gaan we dan weer met frisse moed aan de slag.

Tot ziens op de A.Bekemaschool!
Met zonnige groet,
Namens het team,